Tang og tare – Havets grønnsak

Praktisk info

Dato: 30.03.23

Tidspunkt: 19:00 - 20:00

Adresse: Clarion Hotel & Congress Trondheim, Brattørkaia, Trondheim, Norge

Forening: Trondheim sopp- og nyttevekstforening

Region: Trøndelag

Antall ledige plasser: 6

Pris fra: Gratis

Ledere

Jim-Andre Stene

92255213

post@tsnf.no

Arrangementet er stengt for påmelding

Foredrag med villbonde Jim-André Stene

I påska skal mange gå i fjæra, på langfredag er det ekstra stor fjære. Hva passer da bedre enn å få med seg dette foredraget i forkant?

Møt den entusiastiske villbonden Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri. Gjennom bilder, filmer og historier vil han vise dere hvordan man selv kan begynne å sanke tang og tare.

Jim-André samarbeider tett med mange av de beste kokkene i Norge, som bruker håndsanket tang og tare fra Trøndelag Sankeri. Jim-André har har fanget opp mange tips til hvordan man med få grep kan benytte tang og tare i matlaging. Disse tipsene vil han dele med dere under dette inspirasjonsforedraget.

   

Medlemmer har gratis adgang, for andre er prisen kr 200. For å få medlemsprisen må man være innlogget ved påmelding.

Har du lyst til å bli medlem, kan du melde deg inn her:
Medlemskap | Norges sopp- og nyttevekstforbund (soppognyttevekster.no)