Kartleggingsseminar på Ørland

Praktisk info

Fra: 28.08.20 18:00

Til: 30.08.20 15:00

Adresse: Rådhusgata 10, 7130 Brekstad, Norge

Forening: Trondheim sopp- og nyttevekstforening

Region: Trøndelag

Pris fra: Kr 500

Dette arrangementet er kun for medlemmer

Antall plasser: 20

Antall plasser igjen: 4

Ledere

Edel Kristin Humstad

91813781

post@tsnf.no

Kirsti Anne Mandal

91663695

post@tsnf.no

Arrangementet er allerede ferdig

Regionalt kartleggingsseminar for Trøndelag og Møre og Romsdal

Kartleggingskomiteen i Trondheim sopp- og nyttevekstforening arrangerer regionalt kartleggingsseminar for medlemmer i Trøndelag og Møre og Romsdal, i samarbeid med Norges sopp- og nyttevekstforbund.

Ekskursjonene vil foregå i Austråttlunden landskapsvernområde (tillatelse til innsamling av belegg er innhentet fra Fylkesmannen), og øvrige aktiviteter under seminaret blir på Ørland kysthotell. Dette er et regionalt kartleggingsseminar hvor medlemmer i den midtnorske regionen prioriteres i første omgang, og påmelding åpnes for øvrige medlemsforeninger dersom det fortsatt skulle være ledige plasser etter første påmeldingsrunde.

Offisielt startskudd for seminaret er fredag 28. august kl. 18.00 med foredrag og middag. For de som har anledning til å møte tidligere er det imidlertid også mulighet til å møte til kl. 10.00 for å dra på ekskursjon i Austråttlunden for å samle sopp til fredagskveldens aktiviteter. Kommenter gjerne ankomsttidspunkt ved påmelding slik at vi vet hvor mange som har anledning til å komme tidlig.
På lørdag blir det ekskursjon i Austråttlunden og bestemmelsesarbeid på hotellet etterpå. Søndag jobber vi videre med bestemmelsesarbeid og gjennomgang av funn før seminaret avsluttes med lunsj før hjemreise. Mer detaljert program vil bli sendt på epost til deltagerne når det nærmer seg.

Mange av kostnadene dekkes av kartleggingsmidler, men det påløper en egenandel på 500,- for medlemmer tilhørende foreninger i Midt-Norge, og 1000,- for medlemmer i øvrige foreninger. Egenandelen faktureres fra forbundet etter påmelding. Påmeldingfrist 19. august, og påmeldingen blir bindende f.o.m. 1. august.